Ofroj pune
182

Përmbajtja

PEPPERIFIC ofron pune per puentor, kamrier/e, ndihmes picamen/e, shpernadres/delivery, arkatar/e, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Kosta Novakoviq lagjja Lakerishte ne Prishtinë.