Ofroj pune
1265

Përmbajtja

Kompania International Legal Services ofron pune per nje punetore Asistent/e Administrativ, kandidatja duhet te njoh ne baze e gjuhen Angleze e nevojshme, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pages sipas marrveshjes. Adresa rruga Edith Durham nr37 ne Prishtine