Shes makinen per bruma
1375

Përmbajtja

Shes makinen per tehollimin e brumit per krosanta dhe lloje te ndryshme te kifleve me pet, per me shum informata rreth makines na kontaktoni ne numer telfoni,t çmimi i saj eshte fiks 800€.