Shes makinen
359

Përmbajtja

Shes makinen per larje te tekstilit si dhe qebe, jargana, dhe gjera te ndryshme deri ne 20kg. Si dhe mund te shfrytezohet per ngjyrosje te tekstilit deri ne 20KG. Makina eshte prodhim i vitit 2010 eshte ne gjendje te rregullt. Çmimi sipas marrveshjes ose bej nderrim.