Shes prersen per bari 6.5 Hp,
120

Përmbajtja

Shes prersen per bari 6.5 Hp, makina ka fuqi te madhe dhe eshte ne gjndje te rregullt. Makina posedon mbajtsein (koshin) dhe servisin e ka te perfundum. Çmimi sipas marrveshjes.