Shes 4 hektar e 80 ari toke / Prishtine
1578

Përmbajtja

Shes 4 hektar e 80 ari toke, ne mes te lagjes Kolovice e vjeter dhe Prishtines. Toka ka afer rruge, rrymen, ujin, toka ka leje ndertimi per lagje, toka eshte shume ne nje vend te mire, çmimi 8.000€ per ari, toka posedon dokumentacion te rregullt.