Jap me qira lokalin 75m2 kati perdhes / Prishtine
262

Përmbajtja

Jap me qira lokalin 75m2 kati perdhes lagjja Dardani ne Prishtine. Lokali posedon nxemje qendrore te qytetit dhe eshte ne nje vend shume te pershtshem per shum lloj veprimatri biznesi, çmimi 400€