Shes Audi A4 2.7 dizel,
786

Përmbajtja

Shes Audi A4 2.7 dizel, viti i prodhimit 2008, transmetusi automatik, xenon, dy parë goma, libër të servisit, regjistrim deri me datën 13.01.2022, vetura nuk është hipotekë dhe mund të përkthehet menjëherë, gjendja e veturës është perfekte, nuk bej nderrim, çmimi sipas marrveshjes.