Kamera mini Kamera sigurie pa tel HD 1080P Vizioni i natës DV DVR
1542

Përmbajtja

Karakteristikat:
Imazh me cilësi të lartë: HD FULL HD 1080P DV
DV kompakte dhe portative, perfekte dore
Funksioni i shikimit të natës, mbështet regjistrimin e videos me definicion të lartë në ndriçim të ulët
Regjistrimi i zbulimit të lëvizjes: 720P dhe 1080P
Formati i videos: 1920 × 720P
Formati i videos: 1920 × 1080P
Modaliteti i fotografisë është 1920 * 1080
Cilësia e fotografisë 12MP (1920 * 1080P)
Transmetim me shpejtësi të lartë: Ndërfaqja USB 2.0
Mbështetje maksimale kartë 32G TF (TF nuk përfshihet)
Bateri litiumi e rikarikueshme e integruar, regjistrim i vazhdueshëm i videos deri në 60 minuta
Karikimi USB: nga ngarkuesi i jashtëm USB 5V ose energjia mobile (nuk përfshihen karikuesi dhe banka e rrymës)
Mbështetni regjistrimin gjatë karikimit
Fikja automatike për të kursyer baterinë: kur nuk funksionon, do të mbyllet automatikisht pas 1 minute gatishmërie.
Zbatim i gjerë: siguria në shtëpi, monitorimi i dados, monitorimi i kafshëve shtëpiake, sportet në natyrë, provat e intervistës, etj
Rivendos funksionin
Lente me kënd të gjerë 140 °
Kllapa rrotulluese 360 ​​°

Regjistrimi i videos 1080P (Jo Drita e Blicit gjatë Regjistrimit):
Aktivizoni ndezjen dhe dritën blu, duke hyrë në modalitetin e gatishmërisë. Shtypni një herë butonin e modalitetit, dritat e kuqe dhe blu do të jenë të ndezura për modalitetin 1080P,
dhe më pas shtypni një herë butonin e kalimit, drita blu është e ndezur e ndezur dhe drita e kuqe për tre herë dhe do të fiket, duke hyrë në video 1080P.
Gjatë procesit të regjistrimit, drita nuk do të pulsojë. Ruani automatikisht skedarët çdo 5 minuta si segment për regjistrim të vazhdueshëm. Mbulimi i lakut dhe më pas shtypni një herë butonin e energjisë për të ndaluar regjistrimin, për t'u kthyer në modalitetin e gatishmërisë.

Specifikim:
Formati i videos: AVI
Kodimi i videos: M-JPEG
Rezolucioni i videos: 1920 × 1080P
Shkalla e kornizës së videos: 30 fps
Raporti i figurës: 16: 9
Rezolucioni i fotografisë: 12M (1920 * 1080)
Formati i fotos: JPG
Zbulimi i lëvizjes: mbështetje
Lloji i baterisë: Bateri litium polimer me kapacitet të lartë të integruar
Kapaciteti i baterisë: 200mAh
Koha e punës: kohë e qëndrueshme e regjistrimit të videos deri në rreth 60 minuta
Tensioni i ngarkimit: DC-5V
Mbështetje: Deri në 32G karta TF (TF nuk përfshihet)
Shpejtësia e transmetimit: Shpejtësi e lartë USB2.0
Lloji i ndërfaqes: Mini 8pin USB
Sistemi i mbështetjes: Windows me / 2000 / XP / 2003 / Vista; Mac Os; Linux;
Softueri i riprodhimit: i integruar në softuer ose softuer kryesor për luajtjen e audios dhe videos
Madhësia e nikoqirit: 3.5 * 3.5 * 3cm
Madhësia e plotë: 9,9 * 9 * 3,5 cm

Vërejtje:
1. Ngarkoni baterinë pas çdo rraskapitjeje, duhen rreth 2 deri në 3 orë për t'u karikuar plotësisht, pasi drita treguese tregon plotësisht e ngarkuar, shtesë
Rekomandohet karikimi prej 30 minutash për të siguruar që bateria është plotësisht e karikuar.
2. Jo i papërshkueshëm nga uji, mos e vendosni produktin në një mjedis të lagësht pune, ose të ekspozuar ndaj ujit ose shiut.
3. Ju lutemi përdorni atë në një mjedis të mjaftueshëm me burim drite. Mos e drejtoni kamerën drejtpërdrejt në një burim të fortë drite siç është dielli për të shmangur dëmtimin e pjesëve optike.

Paketa përfshin:
1 x kamera MINI DV
1 x kllapa
1 x kabëll USB
1 x Manual
Pamje paraprake

POSTA FALAS - Per ne Shqiperi, Maqedoni, Kosove, Mali i Zi (Montenegro).

Per Info ne viber ose Whats App +38344845808