Ofroj pune
153

Përmbajtja

Essence Kosova shpallë konkursë per punetore:

- Kërkohen 3 punëtore në sektorine produkteve të kozmetikes
- Te jetë e moshës 18-35 vjeçe,
- Te kete aftesi te mira komunikative dhe bashkëpunuese,
- Informimi i klienteve rreth produkteve tona,
- Pranim dorzimi i plan programit të shitjes javore dhe mujore,
- Barazimi i pranimit dhe shprëndarjes së produkteve,
- Të kete njohuri bazike në perdorimin e programeve kompjuterike,
- Paga bazë 300€ + Bonuse në shitje,

Adresa lagjja Arberi ne Prishtine.