Kerkoj pune
558

Përmbajtja

Kërkoj punë si kujdestare për fëmi kam përvojë në këtë drejtim, si dhe ofroj mësim privat/shtesë nëse është nevoja.
Për më shumë informacione kontaktoni në numer telefoni.