Kompania e mirembajtjes "Valoni"
762

Përmbajtja

Jemi kompani me punetore te mjaftushem, qe veprojme dhe punojme ne Prishtine gati 11 vite. Kemi krijuar shprehi pune ne keto lemi; mirembajtje dhe pastrimin e objekteve(banesave,lokaleve,zyreve) sipas marreveshjes,instalime te rrymes,te ujit, rregullimin e nxemjeve qendrore,nderrimin e qeshmeve te ujit dhe llusterave.Asessi nuk do te zgjenjeheni me punen tone ,mund te na kontaktoni dhe te leni termine per nje banese/apo objekt te paster. [email protected]