Shes 4 ari truall / Prishtine
20

Përmbajtja

Shes 4 ari truall ne rrugen Malush Kosova 1km nga pallati i drejtesise lagjja Prishtine e re zona qender, trualli eshte ne drejtim te qytetit me nje pamje shume te mire, trualli eshte i destinuar per ndertime te larta dhe posedon dokumenatcion te rregullt, çmimi sipas marrveshjes.