Shes dhomen e gjumit per vajza
48

Përmbajtja

Shes dhomen per vajza ne gjendje perfekte, dhoma eshte prodhim gjerman, shum pak e perdorur, krevat dhe dyshek kualitativ, dollap per rroba, komodine e gjate, komodine e vogel, tavoline bashke me karrige, dhomen e shes komplet, vetem krevati i pa perdorur kushton 349€, komplet dhoma eshte 1.400€