Shes mobilet
158

Përmbajtja

Shes mobilet komoda me kater pjese me keto dimenzione: 86cm kendorja, 50cm x 3 raftet, garnitura 1.97cm treshi ,1.47cm dy dysha dhe nga 95cm dy fotele.