Ofroj pune
1390

Përmbajtja

Restoran Te Oxhaku ofron pune per nje shankiste/femra dhe 3 kamarire/femra, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Skenderbeu ne Lipjan.