Shes komplet pjeset per VW Golf 5 sport
2302

Përmbajtja

Shes komplet pjeset per VW Golf 5 si branikun e para, barnikun mbrapa, spojlerat posht te pregjt, keto pjes jane te pa perdorura dhe te pa ngjyrosura, po ashtu edhe auspuhin komplet me 2 ansore. Te gjitha kan ardhur nga Gjermanie ne fillim te keti viti, keto pjes jane bler ne Gjermani krejt komplet 1200€ + 300€ transporti per ne Kosov.