Kerkoj pune / Mesuese private
179

Përmbajtja

Ofroje mesim privat per nxenesit nga parashkollor deri ne klasen e 5. Mesimi mbahet ne shtepite e juaja me orar te caktuar bashkearisht. Çmimi varet nga oret qe mbajme çdo dite. Jam studente ne fakultetin e edukimit dhe kam pervoje ne mesimdhenie si praktikante ne shkolla te ndryshme. Jam bursiste ne fakultet dhe posedoj njohje te mire te gjuhes angleze dhe pak asaj gjermane. Oferta vlen per familjet qe jetojne ne Prishtine.