Ofroj pune
301

Përmbajtja

NOVA SOLUTIONS Shpallë konkurs për 80 vende pune:
Pozitat e punës Agjentë të gjuhës Gjermane (80)

Përshkrimi i punës CALL AGENT
-Kerkojm Agjent/e-Kandidatë që njohin gjuhën Gjermane në mënyrë të shkëlqyer.
-Të kenë aftësi te mira komunikimi.
-Të jenë të motivuar dhe të gatshëm për të punuar.

Çka ofrojmë ne
-Trajnim profesional para fillimit te punes.
-Punë me klientë egzistues(jo Cold leads)
-Kushtet të mira pune në një ambient cilësi dhe afatgjatë.
-Pagë fikse prej 700€ plus bonuse atraktive.
-Kontratë të rregullt - Shpërblime të ndryshme.

Kualifikimet
-Njohja e mirë e gjuhës Gjermane (obligative)
-Përvojë pune në Call Center (jo obligative)
-Përvojë pune në Kranken Versicherung (jo obligative)

Përgjegjësitë
-Fleksibil në orar të punës
-Aftësi të mira komunikuese
-Aftësi në punë grupore

Tjera
-Pagese deri 5000€
-Bonuse në bazë të përformances në punë.
-Kontratë sipas ligjit të punës të Republikës së Kosovës.

Kontakto në messenger/ e-mail /Tel:

info 048200027 ose +491726723780
e-mail novasolutions45@gmail.com
Adresa rruga Ndue Perlleshi lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine.