Ofroj pune
2347

Përmbajtja

ilBareto ofron pune per kamarier/e, shankist/e, Kërkohet, Të jetë i sjellshëm dhe të kujdeset për kërkesat e klienteve, Aftësi të mira komunikuese me klientët, Të ketë përvojë pune në pozitat përkatëse, Të jetë fleksibil dhe i shoqërueshëm, Preferohet njohja e gjuhës angleze, të interesuarit të dërgojnë CV-në në [email protected], Adresa lagjja Kalabri ne Prishtine.