Shes shtepin 450m2 4katshe me 4 ari truall dhe dy lokale / Gjilan
95

Përmbajtja

Shes shtepin 450m2 4katshe me 4 ari truall dhe dy lokale, lagjja 8 ne Gjilan. Shtepia posedon ne katine -I- nje dhome gjumi, sallon, kuzhin, banjo, ballkon, kati i -II- sallon, kuzhin, banjo, kati i -III- 4 dhoma gjumi me ballkon, banjo, kati i -IV- sallon, shtepia posedon dy hyrje dhe eshte ne nje vend shume te frekuentar te qytetit, shtepia ka sigurim/alarmi 24h, brënda dhe jashtë shtëpisë, ujë 24h, kanalizime, internet, kabllovik, nxemje qëndrore nën dysheme etj. çmimi sipas marveshjes.