Shes atlete/patika Nike AirForce 1
276

Përmbajtja

Shes atlete/patika Nike AirForce 1 pothuajse te paperdorura, nuk i kam mbathur me shum se 10 here, atletat i kam bler ne Gjermani ne Snipes 165€, jane klasi i pare origjinal, super luksoze me super lekure dhe detaje, çmimi 110€, Adresa Priahtine.