Kerkoj pune / Kurs apo mësime shtes
427

Përmbajtja

Ofrojm kurse shtes për, nxënës të rregullt, Fëmijë  me aftësi të kufizuar, Fëmijë që tregojm ngecje në shkollë, përfundim të detyrave të shtëpis dhe përforcim të lëndës. Kursi është për nxënësit e klasës I, II, III dhe IV.
Për fëmijët që ende nuk  janë në shkollë.