Ofroj pune per dy puntore
469

Përmbajtja

Hair Make up Studio Aferdita ofron pune per puntore/frizere, flokeve, grim dhe nje estetiste per mbjellje te thonjeve, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa lagjja Ulpian ne Prishtine.