Kerkoj pune
671

Përmbajtja

Kerkoj pune / jam Juriste e Diplomuar kam përfunduar praktiken profesionale 1 vjeçare, kërkoj punë si zyrtare e Noterit, Avokatit, Administratës dhe Kompanive.