Shes Nintendo Wii
194

Përmbajtja

Shes Nintendo Wii e ardhur nga Zvicra, nintendo eshte e kompletuar me te githa pajisjet tjera, adapterin , senzorin, kabllen konektuese dhe posedon nje cd me lojera te ndryshme si tenis, bowling, atletike, golf, baseball, boks. Çmimi sipas marrveshjes.