Shes laptopin Samsung
1646

Përmbajtja

Shes laptopin Samsung NP-RC530-S0EDE me performanca: 39,6 cm (15,6 inch) ekran, Intel Core i7 2670QM, 2,2GHz, 8GB RAM, 1TB HDD, NVIDIA GT 540M, DVD-ROM laptopi eshte i ruajtun dhe nuk ka asnje problem. Bateria punon deri 3 ore, nuk ka grritha/shenja ose butona te prisht. Çmimi sipas marrveshjes