Ofroj pune per kamarier dhe shankist
570

Përmbajtja

Loung Bar Kanafeh ofron pune per kmarier dhe shankist, orari i punes i plote, pagesa sipas marrveshjes. Adresa lagjja Emshir ne Prishtine.