Jap me qira lokalin 65m2 kati perdhes / Prishtine
227

Përmbajtja

Jap me qira lokalin 65m2 kati perdhes afer PTK-së. Lagjja Dardani ne Prishtine. Lokali eshte i pershtatshem për barnatore, laborator dhe shum veprimtari te tjera.
Çmimi 700€