Jap me qira shtepin/zyren dy kateshe 200m2 - Prishtine
61

Përmbajtja

Jap me qira shtepin dy kateshe 200m2 lagjja Veternik/Qershija ne Prishtine. Shtepia ka ne katin e pare nje sallon te madhe bashk me kuzhine, nje dhome, banjo, poashtu edhe hyrjen nga brenda per ne garazhe.
Ne katin e dyte jane kater dhoma dhe nje dhome e vogel e magazines/utility room. Shtepia poashtu posedon edhe nenkulmin dhe garazhen e mbyllur me dere automatike. Shtepia eshte e pershtshem per zyre. Çmimi 1200€