Jap me qira lokalin 50m2 kati perdhes / Prishtine
904

Përmbajtja

Jap me qira lokalin 50m2 kati perdhes rruga Ahmet Krasniqi nr1 lagjja Arberi ne Prishtine. Lokali eshte komplet i renovuar dhe i gatshem per fillimin e biznesit/veprimatris lokali gjindet ne rrugen kryesore me pamje nga rruga kryesore dhe shume te frekuentueshme. Lokali poashtu posedon mundesi parkimi. Çmimi sipas marrveshjes.