Jap me qira katine e shtepis 80m2 kati i -I- / Prishtine
187

Përmbajtja

Jap me qira katine e shtepis 80m2 kati i -I- Rr Lidhja e Lezhes lagjja Tophane ne Prishtine. Kati i shtepis posedon dhome, kuzhin, korridor, banjo. Kati i shtepis eshte i mobiluar dhe i ploteson kushtet per banim. Çmimi sipas marrveshjes.