Shes piktura origjinale
151

Përmbajtja

Që ambienti i mbrendshem i shtepisê, baneses apo zyres suaj të duket bukur dhe I kompletuar Ne kujdesemi me piktura moderne profesionale. Pikturat janë ne pëlhure me ngjyra akril dhe me dimensione të ndryshme. Pikturat jane me çmime shume te volitshme. Kemi piktura te gatshme por bëj gjithashtu edhe Piktura me POROSI. Per me shume informata kontaktoni ne numrin e telefonit 045 283 303 ose 049 724 111