Jap me qira objektin+shtepin 150m2 / Prishtine Çagllavic
580

Përmbajtja

Jap me qira objektin depo + shtëpi me sipërfaqe 150 m2, me qasje nga njëri objekt në tjetrin. Objekti është i përshtatshëm për biznes, zyrë dhe veprimtari të tjera. Lokacioni i objektit është i përshtatshëm me dalje në rrugë. Gjendemi te rrethi i Çagllavicës. Çmimi 750€ Info 044 379 085 dhe 044 238 301