Ofroj pune per puntore fizioterapiste
304

Përmbajtja

Gloria Massage ofron pune puntore per qendren ton. Praktika ofrohet nga qendra jon si po ashtu dhe paguhet nga ana jon qendra jon kerkon puntore femra, qendra gloriamassage ju ofron dhe banimin në Prishtine nga ana jon si dhe kontrat pune perparsi kan vajzat mbi moshen 18 vjeçare deri ne moshen 40. Pagesa eshte me perqindje dhe pag fikse. Adresa Te Qafa ne Prishtinë.