Ofroj pune / Asistente e Menaxherit
455

Përmbajtja

Shtepia e Mobileve Mobin ofron pune per Asistente e Menaxherit. Kushtet E domosdoshme përvoja e punës në shitje / Të jetë e shkathët dhe komunikative / Të ketë njohuri në punë administrative. Për aplikim duhet të paraqiteni personalisht në MOB IN Fushe Kosove.