Ofroj pune / Ferizaj
771

Përmbajtja

Agujnecioni Punsohu ofron pune per 4 persona ne Ferizaj. Në mënyrë që ti përmbushim sa më me efikasitet kërkesat e klientëve tanë dhe në mënyrë që ta përballojmë vëllimin e punëve, agjncini PUNSOHU përveq në Prishtinë nga data 01/09/2019 do te hap filialen edhe në Ferizaj. Përveq investimeve material neve kemi vendos me investu edhe ne Burime Njerzore në staf profesional. Për zyren në Ferizaj ofrojm pune per 4 punëtorë. Kushtet / Të jetë banore e Ferizajit, Të jetë e gjinisë femrore, Të jetë oratore, komunikative, Të jetë me përvojë punë sepaku 1 vjeçare që ka punu në Administratë. Si të aplikoj / Kandidatët që e shohin veten si të përshtatshëm për këtë pozitë dhe që mendojnë se do të kontribonin janë të inkurajuar të aplikojnë në email adresën: apliko@punsohu.eu me subject /Për vendin e Punës në Ferizaj. Info / 049796777, 049720999, 049795777, 049764800, 043 73 73 33. Adresa lagjja Kalabria, rr Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.