Ofroj pune
575

Përmbajtja

Auto Ngjyrosje Larje Servis SHALA ofron pune per punetor me provoje pune ne profesionin e limarit dhe ngjyrosjes se veturave. Orari dhe pagesa memarrveshje. Adresa Vitomiric ne Peje