Shes banesen 82m2 kati i -II- / Prishtine
430

Përmbajtja

Shes banesen 82m2 kati i -II- mbrapa teatrit kombëtar 50 metra larg nga sheshi Nëna Terezë ne qender te Prishtines. Banesa posedon dy dhoma gjumi, sallon, kuzhin, banjo, ballkon. Ndërtesa është në procesin e legalizimit dhe është 5 katëshe, për 3 katet e para ka leje të ndërtimit, per pjesën tjetër pritët të mirrert leja. Ndërtesa është e ndërtuar nga një firm ndërtuese e cila momentalisht është pronare e kësaj banese dhe e tokës ku është ndërtuar ndëtesa. Kontrat dhe proceduart e tjera shkojne per mes noterit. Çmimi 65.000€, 793€/m2.