Ofroj pune
2431

Përmbajtja

BRAVO SECURITY SHPK ofron pune per 30 vende roje Fizike / 5 vende patrull mobile / 5 vende operator i mirmbajtjes elektronike / Teknik (Instalus) per Alarma dhe Kamera. Bravo Security si rrjedhoj e rritjes dhe zgjerimit te klienteles ka nevoj per punesim te menihershem per pozitat e lart cekura . Konkursi do te jet i hapur deri ne plotesimin e vendeve te lira pune. Adresa Rr Halil Alidema Parku i Qytetit ne Prishtine