Jap me qira lokalin/objektin 1500m2 dy katësh / Prishtine
2010

Përmbajtja

Jap me qira lokalin/objektin 1500m2 dy katësh në Prishtinë, rruga Hakif Zejnullahu lagjja e Studentve në Prishtinë. Objekti ka shërbyer për kolegjin “Pjetër Budi”, gjithashtu dhe për “OMBUDSPERSON”. Objekti është i përshtshëm për shumë lloj veprimtarish biznesore dhe ka hapësirë të mjaftushme. Çmimi 9€ / m2. 045611610