Ofroj pune
568

Përmbajtja

Ofroj punë për punëtorë në Fabrikën per pastrimin e tepihëve ER FRESH. Adresa: Fushëkosovë, Rruga e Pejës. Orari dhe pagesa sipas marrveshjes.