Ofroj pune / Prizren
445

Përmbajtja

KAG OIL ofron pune per:

Shankist/e
Kamrier/e
Arkatar/e
Kuzhiner/e
Sherbyes me derivate
Mirembajtese/e

Orari dhe pagesa me marrveshje

Kompania oraganizon transportin nga rrethi i ish Ben-af dhe anasjelltas.

Adresa Hyrje/Dalje te autostardes Prizren Veri, Landovic ne Prizren.