Jap me qira lokalin-zyren 10m2 kati perdhes / Prishtine
101

Përmbajtja

Jap me qira lokalin-zyren 10m2 kati perdhes lagjja Ulpian ne Prishtine lokali posedon wc dhe eshte i pershtshem per shume lloj veprimatri biznesi.