Elegant Metal
770

Përmbajtja

Duaje tenden fabrika per prodhimin e rrethojave si dhe dyrve me zink dhe te veshura me ngjyr pluhur e (plasifikim) Elegant metal ka ber nje zbritje te madhe per muain shkurt dhe nje ofert super te mire per klientin.
ne kemi percaktuar keto lloj produkte mund ti shini edhe ne foto per çdo mos kuptimi na kontaktoni ne nurat tan ,

Rrjeta e zinguar pa ngjyre,
çmimi per meter gjatsi

Lartesia:
0.83 nga 15euro ne 12 €
1.03 nga 15euro ne 12 €
1.23 nga 15euro ne 12.5 €
1.33 nga 16euro ne 13 €
1.53 nga 17euro ne 15 €
1.73 nga 18euro ne 16 €
1.93 nga 19euro ne 17 €

Transporti dhe montimi falas ne ter teritorin e Kosoves nese ju keni temel nuk keni nevoj per pages shtese nese ju vendosni me gropa ne tok, ne duhet te hapim vrimat me maqinerit tona dhe te mbushim beton per te montuar rrjetat ne menyr profesjona ju duhet te paguani per gjdo shtyll ka 7euro per betonimin e gropave ju faleminderit me respekt Elegant metal