Kerkoj pune
498

Përmbajtja

Kerkoj pune, jam menaxher i gastronomis/hotelieris, jam i martuar dhe edhe gruaja eshte kuzhiniere, kerkojm pune te dy ne Hotel/Restaurant ne Prishtin apo ne qytete te tjera.