Shes kuzhinen + pasqyren
525

Përmbajtja

Shes kuzhinen me dimenzione gjersia(2.10m) si dhe gjatesia (2.10m), është shum pak e perdorur, çmimi 180€
Shes pasqyren me dimenzione gjersia (1.20m) si dhe gjatesia (1.80m), çmimi 50€