Shes mobilje per sallon
2204

Përmbajtja

Mobileria "Zekaj Wood" prodhon mobilje per nje ambient komod dhe elegant ne shtepit tuaja. Adresa:Rr. Konferenca e Bujanit afer "slloveniapetroll" apo perball autolarjes "shpeta" ne Peje. Info: 045647034 ose 049203717