Shes shtepin-vilen me 19 ari oborr/ Brezovicë
379

Përmbajtja

Shes shtepin-vilen me 19 ari oborr ne Brezovice lokacioni shumë atraktiv, qasje të drejtpërdrejtë në rrugën kryesore. Parking i madh. Shtëpia ndodhet pranë restorantit Qafa. Prona ka çertifikatë mbi të drejtat e pronës së paluajtshme dhe posedon leje ndërtimi.