Punojm pune ndertimore
284

Përmbajtja

Punojm me pllaka te qeramikes, instalimin e ujit, instalimin e ngrohjes qendrore, shkall mermeri granit me sanitari.dhe instalimin e rrymes.pranojmë kompenzime